Mökkielämä  on alkanut hyvin ja asettunut uomiinsa.

Aamulla heräilemme lasten kanssa, tai pikkupiika herää ja painuu teillensä ja minä uinun renkipojan kanssa hiukan pidempään. Syömme aamiaisen ja lähdemme aamukävelylle: hakemaan sanomalehden ja hetkeksi leikkipuistoon lukemaan lehtiä / keinumaa ja liekkimään hiekkiksellä. Juttelemme ihmisten kanssa.


Puoliltapäivin laitan lounaan tulemaan ja siistitään poikasen kanssa pihaa tai sisältä. Syödään ja Pikkupiika vie roskat. Nukutan poikasen vinttiin ja tulen alas tiskaamaan.Tiskin jälkeen otan jotain hyvää ja luen sanomalehden, jos en ehtinyt lukea sitä aamulla, tai jotain muuta mukavaa odotellessa lämmintä vettä.

Sitten onkin boileri ehtinyt lämmittämään lisää vettä. Pesen vadillisen pyykkiä ja vien ne ulos huuhtoutumaan. Teen päivällistä valmiiksi tai sisähommia ulos en halua mennä jos renkipoka herääkinkesken unien. Pojan herättyä ripustellaan pyykit ulos ja lähdetään pyöräilemään. Etsimme Pikkupiian naapureista ja haemme postin. Käymme ehkä uimassa.Sitten tuleekin isäntä töistä ja syömme.

Teemme yhdessä pihahommia tai pyöräily, vaunuilu tai souteluretken.

Aika mukavaa.

 

Vähemmän mukavaa on että täälä on ilmeisesti pinnan alla jokin liitoumasysteemi, ja minut on ilmeisesti laskettu kuuluvaksi toiseen puoleen, sillä eräs viljelijöistä tuskin tervehtii enää. Yritän kyllä jutella itse aivan samoin kuin aiemmin. Harmittaa kyllä, mutta omapa on häpeänsä.