Meilläon paljon mansikoita. NAMI! Tosi paljon mansikoita. Jos muuten syö tosipaljon mansikoita joutuu käymään usien pissillä.

Joten, Onneksi on rastaita, sillä niden takia mansikkamaa ätytyy olla peitettynä ja silloin on vaikeampi mennä poimimaan niitä ja niitä tulee mahdollisesti syötyä edes hiukan vähemmän jasiten pissittää hiukan vähemmän. PIS.

Olen hiukan nuorentanut pihamme heisipuuta sekä Rusokuusamia. No, hiukan on ehkä hiukan liiotellen sanottu, ne ovat pienentyneen noin kolmannekseen siitä mitä olivat. Eli aikas paljon. Entinen asukas, vanhempi neiti-ihminen ei ilmeisesti ollut vuosiin jaksanut niitä leikata. Sama kohtalo on omenapuillakin, mutta ne silppuan vasta keväällä.

Silppuamisinnossani silppusin myös tuoksuvattupuskan, jonka alta paljastui yksi karviainen ja kaksi punaherukkaa. Siihen kyllä piti tulla hiekkalaatikko Renkipojalle.

Vaan onneksi on tuo isäntä, joka on uskollisesti kärrännyt silppuni haketuspaikalle.

Pikkupiika rakensi yhden silputun Rusokuusaman keskelle itselleen puumajan, ja pyysi Ruotiukon avukseen sen rakentamiseen. Saas nähdä koska ehtii sen tekemään, ruusupensaat ehti jo käydä kaivamassa koneen avulla ylös ja minä istutan joku päivä niiden tilalle akileijoja. Ne ovat muuten tosi kauniita! Ihan mun lempareita.