Kävelimme Isännän kanssa alueella vakoilureisuilla. Vakoilimme eri ratkaisuja puutarhapolun reunustamiseksi. Tällä hetkellä siinä on sammalleimua, mutta se on pahasti heinittynyt, ja heinittyvä, joten ei meidän ratkaisu.

Isännän mielestä oli oikein hauska idea kun muutamassa mökissä oli vanhoista puhelinpylväistä tehty rakennelma rajaamaan kukka/kasvimaa polusta. Sitä paitsi lapset voivat siinä tasapainoilla. Jossainhan ne kuitenkin tasapainoilevat, joten varmaan parempi tasapainoilla luvan kanssa.

Pyöräparkin nurmikkokin kylvettiin, ensin siihen suunniteltiin kiveys, hiekkaa, laattaa, tiiltä tai puuritilöitä, kunnes tuli mieleen että kuinkas se nurmikko. Kaikkein yksinkertaisin ratkaisu, koska multa oli jo valmiina (ex-kukkamaa) niin jyräys, siemenet, haraus ja nyt vain odotellaan.

Kukkamaitahan tontillamme riittää, ja olemmekin hieman supistaneet niitä. Ylijääneitä kukkia on kierrätetty muille mökkiläisille sekä yleisillä alueille oleville kukkamaille. Minä vain ihmettelen kuka tykkää kitkemisestä niin paljon että jaksaa kitkeä ne kaikki kukkamaat mitä näillä yleisillä alueilla on?

Isomummulta saimme uusvanhat lautaset (siniset matalat ja valkoiset syvät), jotka tosin toimme kaupunkiasuntoon jossa keittiö on vaaleansinisävyinen ja toimme vihreät astiat tänne viheriään mökkiin.