Kyllä tästä blogista on hyötyä! Ystävä oli lukenyt blogia ja kysäisi sitten tarvitsemmeko edelleen mikroa, heillä on yksi ylimääräinen. No, tarvitsimmehan toki, ja siis saimme sellaisen. KIITOS nyt vielä tätäkin kautta!

Nämä mökit ovat suosittuja, eikä niitä näy julkisesti myynnissä välitysfirmoilla "koskaan". Mökkien myyminen tapahtuu lähinnä suusta-suuhun menetelmällä ja tuttavankaupalla tai sitten ilmoitustaululla olevan osto- tai myynti-ilmoituksen kautta. Niitä on tälläkin hetkellä tuolla taulussa kuusi, ja kaikki siis ostoilmoituksia.

Kun niitä on seurannut, niin ainakin omasta mielestä parhaiten voisin kuvitella toimivan ilmoituksen jossa kerrotaan ostajista muutakin kuin etunimi ja puhelinnumero tietokoneella präntättynä, sillä niinsuloisia ilmoituksisa siellä on lapsen käsialalla kirjoitettuna.

En sitten tiedä miten oikeasti.

 Jokatapauksessa oman mökkimme löysimme suustasuuhun menetelmällä,  saimme vinkin että tämä mökki olisi menossa myyntiin. Ja nyt se on ollut meidän jo yli kolme kuukautta! (Oho! Niinkö vähän!)