Tänään olimme kokoeprhe taas mökillä. Söimme kotona lounaan ja mökille päästyämme lähdimme nukuttumaan renkipoikaa vaunuihin. Kiertelimme ympäri aluetta ja juttelimme ihmisten kanssa.

Puheeksi tuli kompostikäymälämmekin, ja esittelin sitä yhdelle naapurille. Piti sitä oikein mainiona. Siirtolapuutarhamökissähän ei voi olla huussia, se haisisi naapuriin, joten yhteishuussit ovat alueen laitamilla. Kompostikäymälä ei kuitenkaan haise, joten semmoinen käy, samoin sähkövessa sinisine liemineen.

Meidän kakkakompostori on kuistinpäähän rakennetussa kopissa ja koppiin vedettiin myö vesi, joten käsi- ja alapesu sujuu helposti. Empä ilman tykkäisi olla.

***

Perustimme rajalle myös asterimaan. Ne kasvavat aika korkeiksi ja  käyvät hiukan  näkösuojasta naapuriin

***

Kylvimme vanhoja siemeniävähän sinne tänne

***
Aloitin kukkainventaarion. Tontillamme on n6m x 3m kokoinen kukkamaa, täynnä upeita kukkia. Viimekesänä yritin painaa mieleeni mitä missäkin on jotta voisin tänä kesänä uudistaa kukkamaata hiukan järkevämmäksi kokonaisuudeksi. Ja PÖH. En muista mitään. Viritinkin nyt kukkamaahan narut ruudukoksi, tein kartan ja merkitsen sinne kaikki kukat, ENSI KEVÄÄNÄ sitten työn touhuun! Naapuri aktseli hiukan pitkään...

***
PS Narsissit lähentelevät 20cm